Hoogtepunten

De Stichting Bodegraven Vervoer van Deur tot Deur bestaat inmiddels al weer meer dan 15 jaar.

Het eerste lustrum is op 9 oktober 2010 gevierd met vrijwilligers en een aantal deelnemers in restaurant Rust Even en met een puzzelrit.

Een foto impressie van deze feestelijke dag vindt u hier.

Op 28 september 2011 was het tijd om afscheid te nemen van de “oude” bus met de respectabele kilometerstand van meer dan 120.000 km!

De nieuwe bus, ook weer een Renault Master, werd die dag feestelijk ingehaald in het bijzijn van burgemeester, sponsoren, vrijwilligers en deelnemers. Van dit evenement is ook een foto impressie gemaakt die u hier kunt vinden.

Het tweede lustrum is dinsdagavond 21 april 2015 in Gasterie de Vliethoeve gevierd met de ruim vijftig vrijwilligers. Meer informatie vind u op de pagina “10 jaar Vervoer van Deur tot Deur”

Het derde lustrum kon helaas niet gevierd worden in 2020 vanwege de corona pandemie.
Alle vrijwilligers hebben in plaats van een feestelijke bijeenkomst, tussen Sinterklaas en Kerstviering, een kerstpakket overhandigd gekregen van het Bestuur ter compensatie. Klik hier voor een korte foto impressie

Inmiddels is ook bus nummer drie, met ruim 100.000 km op de teller, verkocht.  Deze rijdt nu in Purmerend rond voor het vervoer van schoolkinderen.
We zijn als Bestuur met de klimaatverandering in gedachten op tijd overgestapt op elektrisch rijden.
Het is een VW e-Crafter geworden. Deze bus biedt plaats aan 8 passagiers en voldoet aan de huidige wensen en is klimaat bestendig.